Bikefitting studio, de modernste van Overijssel

Onze bikefittings zijn speciaal voor racefietsen, mountainbikes en gravelbikes.

Met een bikefitting kies je voor een optimaal resultaat! Want door de fiets volledig op maat in te stellen voor jouw lichaam, wensen en gebruik, ga je met nog meer plezier op pad! In onze professionele bikefitting studio – een van de modernste van Overijssel – analyseren we jouw houding én je fiets. Wist je dat veel blessures het gevolg zijn van een verkeerde fietshouding? Laat je fiets dus goed afstellen!

Bikefitting Comfort: de basis voor prettig fietsen

Bij een Bikefitting Comfort analyseren we jou én je fiets. Met geavanceerde meetsystemen kijken we naar alle aspecten voor de juiste afstelling van je fiets. Maar liefst tien punten op jouw lichaam zijn daarvoor uitgangspunt. Vervolgens zetten we de juiste instellingen met een laser, zeer gedetailleerd, over op jouw fiets. Zo bespaar je veel energie tijdens het fietsen. En dat betekent meer kracht voor die laatste sprint of beklimming. Enjoy the ride!

Bikefitting Pro: klaar voor jouw volgende sportieve uitdaging!

Bij een Bikefitting Pro gaan we nog een stap verder. Voordat je plaatsneemt op de pasfiets, doen we een lenigheidstest. We meten verder o.a. flexibiliteit en spierstructuur. Werk je naar een sportief doel? Dan maakt een doelgericht trainingsschema met professionele coaching je bikefitting compleet. Je bent klaar om jouw ambities waar te maken. Met veel plezier zul je jouw prestaties, blessurevrij, zien stijgen.

onze bikefittings

BIKEFITTING COMFORT

Stevige basis voor zorgeloos fietsen
€ 159,00

BIKEFITTING COMFORT + PEDAALANALYSE

Tools voor extra kracht
€ 199,00

BIKEFITTING PRO

Voor een sportieve uitdaging
€ 275,00

SCHOENPLAATJES ANALYSE

Haal het maximale uit je trapkracht
€ 39,00

ZADELANALYSE

Comfortabel fietsen, zonder zadelpijn
€ 39,00

HERHAAL PEDAALANALYSE

De ultieme check om blessures te voorkomen
€ 65,00
Fijn fietsen met minder energie: een bike fitting verhoogt je comfort én je prestaties!

Bike Basement is gecertificeerd voor het uitvoeren van professionele bike fittings. We maken hierbij gebruik van speciale software en geavanceerde meetsystemen. Ons advies is persoonlijk. Naast de techniek is deze ook gebaseerd op onze eigen ervaringen. Want we zien al vrij snel hoe iemand in basis op de fiets zit…

Niets zo veranderlijk als een mens. Daarom adviseren we je om eens per twee jaar een bikefitting te doen. Na verloop van tijd veranderd je lichaam en wij passen je fiets daarop aan.

Het ultieme doel? Zorgeloos en met plezier fietsen! 

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!