Tweedehands mountainbike of racefiets kopen

Met een goede, stevige tweedehands mountainbike of racefiets ben jij klaar voor het avontuur. Bij zo’n aankoop ga je niet over een nacht ijs. Voor elk budget vind je bij ons de perfecte fiets ‘met ervaring’, altijd in goede staat én voor een mooie prijs. We nemen graag de tijd voor je. Onder het genot van een kop koffie adviseren we je op maat. Eerlijk en onafhankelijk. Van beginners- tot pro-modellen, prima kwaliteit en betrouwbare merken. Combineer je fiets met accessoires en kleding van de bekende merken en je bent klaar voor de ride!

Onze merken

Gebruikte fietsen

Of je nu kiest voor een nieuwe of gebruikte fiets, onze aandacht voor jou is uiteraard hetzelfde. Met plezier fietsen is ons uitgangspunt en die passie delen we graag! Loop eens binnen en check onze ruime voorraad van tweedehands sportieve fietsen. Na een proefrit stellen we ’m op maat voor je af in onze bikefitting studio!

Garantie

Alle fietsen worden op maar liefst veertig punten gecheckt en je krijgt een garantie van twaalf maanden. Dat doen we al zo’n vijftig jaar, als professioneel BOVAG-lid.

Zo, je kunt zorgeloos op de pedalen, jouw fietsavontuur kan beginnen!

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!