Een fiets huren, leasen of verzekeren

Mountainbike of racefiets huren: het kan in Rijssen

Een mountainbike of racefiets huur je bij onze vestigingen in Rijssen en Holten. En die vraag stijgt. Niet zo gek, in deze omgeving. Want de regio Rijssen-Holten is zeer in trek bij fietsers van elk niveau. Met de mooie fietspaden en ons beroemde, uitdagende mountainbikepad ontdek je de omgeving op een bijzondere manier. En dat terwijl je een sportieve prestatie levert!

Leaseplan fiets

De aanschaf van een mountainbike, gravelbike of racefiets is natuurlijk een investering. Dan is het misschien een idee om eens met je werkgever van gedachten te wisselen…

Voor bedrijven is het namelijk interessant om werknemers een leaseplan voor een sportfiets aan te bieden. Het is gratis voor werkgevers, hoewel een bijdrage bij de leasekosten natuurlijk altijd kan. De werknemer betaalt de leasefiets door (een deel van) het leasebedrag met brutoloon uit te ruilen. Een extra waardering voor de medewerkers, die met een geringe bijdrage de kans krijgen om gebruik te maken van hun droomfiets! Bij Bike Basement kun je terecht voor alle soorten leaseplannen van alle leasemaatschappijen. Meer weten? Neem even contact met ons op.

Verzekering fiets

Je wilt geen onplezierige verrassingen, daarom is een fietsverzekering belangrijk. En hoe handig is het, om je fiets, accessoires en verzekeringen op dezelfde plek te regelen! Verzeker je kostbare racefiets, gravelbike of mountainbike tegen diefstal en schade. Ook tweedehands fietsen zijn een goede verzekering waard.

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!