De sportieve broer van Bike Totaal Bloemendal!

Bike Totaal Bloemendal is al meer dan zestig jaar een begrip in Rijssen-Holten en omstreken voor alle soorten fietsen en toebehoren. We hebben vestigingen aan de Smidsbelt 9 in Holten en Banisweg 3 in Rijssen. De speciale passie voor sportfietsen vind je in de kelder van locatie Rijssen. Toen Peter Bloemendal toetrad besloten we onze sportfietsafdeling uit te breiden tot een moderne, inspirerende plek met alles voor de sportieve fietser onder een dak. Met een eigen identiteit die past bij de sportieve ambities van de doelgroep. En Peter, als fanatieke sportfietser, aan het roer. De droom kwam uit. Want de sportafdeling van toen staat sinds eind 2022 bekend als Bike Basement. En zo kreeg de bekende sportfietsspecialist méér dan slechts een modern jasje: met een uitgebreid assortiment fietsen, outfits, accessoires en een hypermoderne bikefitting studio zijn we klaar voor de toekomst. Voor enthousiaste fietsers van elk niveau. En een gedreven team, dat stuk voor stuk wekelijks goed voorbereid op de pedalen stapt. Want de passie voor sportief fietsen is aanstekelijk…

Peter

Verkoop adviseur / Bike Fitting

Mooiste fiets ervaring van Peter
Fietsreis door Nieuw-Zeeland met vriendin Susan in 2011 voordat hij begon in de winkel. Gestart en bepakt in het noordelijkse punt Cape Reinga om 7 weken later te eindigen in het zuidelijkste punt Bluff. Waanzinnig avontuur met een ongekend mooi omgeving die elke dag anders was en waar nog vaak aan terug gedacht wordt en hij heel stiekem nog eens over zou willen doen.

Koos

Verkoop adviseur / Bike Fitting

De fietsbeleving van Koos
In het weekend met vrienden samen op de mountainbike is voor mij de ultieme fietsbeleving. Het is een vaste groep mensen met allemaal een andere achtergrond maar met een gezamenlijke passie voor de fiets, en dat verbindt! Wij zijn prestatie gericht maar de kop koffie mag tijdens de tocht ook niet ontbreken. En als ik dan als oudste van de groep een schouderklopje krijg van de jonge garde voor het kopwerk dan geeft mij dat een heerlijk voldaan gevoel en een grote glimlach. Sport verbindt!

Martin

Mecaniciën

De extreme uitdagingen van Martin
De lijst met uitzonderlijke prestaties voor deze ultrasporter is te lang om op te noemen. 1 ding is zeker, het kan altijd langer, gekker en extremer en hij gaat geen uitdaging uit de weg. Dat kenmerkt zijn karakter en discipline en dat zie je terug op de werkvloer. Geen fiets in de werkplaats waar hij geen oplossing voor heeft en met zijn jarenlange ervaring en doorzettingsvermogen krijgt hij het altijd voor elkaar. Met liefde voor klassieke racefietsen was de L’Eroica tocht in Toscane met Team Bloemendal op het oude stalen ros een ervaring om nooit te vergeten!

Dennis

Verkoop adviseur

De omarming van de fiets bij Dennis
Enkele jaren geleden kwam het sporten steeds meer in beeld en werd het een belangrijk onderdeel van zijn levensstijl.  Met een talent voor fietsen en hardlopen was er een nieuwe hobby geboren en er gaat tegenwoordig geen dag voorbij zonder dat de fiets wordt aangeraakt. In zijn eerste Team Bloemendal uitje heeft hij ons fietsles gegeven op de kasseinen van de Ronde van Vlaanderen en rijdt momenteel bij ons met de Bolletjes sokken rond. De volgende rit op het verlanglijstje is de Amstel Gold Race… volledige afstand uiteraard!

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!