Herhaling pedaalanalyse na Bikefitting Pro: voor optimale trapbewegingen

Na de Bikefitting Pro moet je even wennen aan de nieuwe instellingen. Daarom bieden we je graag de gelegenheid om een en ander na drie maanden nog eens te controleren. Je neemt weer plaats op pasfiets en we analyseren nogmaals jouw bewegingen. Indien nodig, zorgen we voor het finetunen van de instellingen.

Uiteraard krijg je, net als bij de Bikefitting Pro, ook nu weer een rapportage mee.

Waarom een pedaalanalyse zo belangrijk is? Het biedt je inzicht in je bewegingen en hoe je kracht is verdeeld. Met deze informatie kunnen we je pedalen optimaal afstellen op jouw lichaam en kracht. Het gaat dan vooral om de verdeling en opbouw van kracht en de juiste zitpositie en -hoogte. Zo voorkom je dat je te veel of te weinig druk zet op je pedalen. En met de juiste instellingen zijn je duw- en trekbewegingen exact hetzelfde, zodat je energie overhoudt!

We gaan jouw voeten analyseren. Zo zien we via welke plek onder de bal van jouw voet je het beste kracht zet. Je kunt hiervoor op maat gemaakte Currex inlegzolen aanschaffen.

De pedaalanalyse kan ook als aanvulling bij de Bikefitting Comfort worden geboekt.

Currex BikePro inlegzolen

Currex BikePro steunzolen zijn ontworpen voor sportieve fietsers! Ze ondersteunen je voet optimaal. En daarmee voorkom je tintelende voeten of een doof gevoel. Of je nu een ‘gemiddelde voet’ of platvoeten hebt, de zolen bieden extra stabiliteit en steun.

Praktisch

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!