Beste fietsliefhebber,

We zijn ontzettend enthousiast om jullie te vertellen over een spannende samenwerking die we zijn aangegaan! Bij Bike Beasement By Bloemendal geloven we dat jullie fietservaring onze hoogste prioriteit is, en om dit te bereiken, hebben we besloten om onze expertise te bundelen met de fantastische Fysio Koninginneweg.

Het is altijd ons doel geweest om jullie het allerbeste te bieden als het gaat om bikefitting en fietsgerelateerde oplossingen. Maar we begrijpen dat sommige ongemakken, blessures of prestatieproblemen roet in het eten kunnen gooien. Daarom hebben we besloten om samen te werken met de deskundige fysiotherapeuten van Fysio Koninginneweg, zodat we jullie een volledige en holistische benadering kunnen bieden.

Met deze samenwerking kunnen we nu een gezamenlijke klantbeoordeling aanbieden, waarbij onze bikefitting-expert en de fysiotherapeut nauw samenwerken om jullie lichaamsconditie en lichamelijke conditie te begrijpen. Op deze manier kunnen we niet alleen een gepersonaliseerde bikefit ontwerpen, maar ook rekening houden met eventuele blessures of beperkingen die jullie kunnen ervaren.

We geloven dat deze gecombineerde behandeling jullie fietservaring naar een hoger niveau zal tillen. Als jullie onverhoopt blessures of pijn ervaren, kunnen we samen met de fysiotherapeut de oorzaak van het probleem aanpakken. Terwijl zij jullie behandelen en revalidatie-oefeningen aanbevelen, kunnen wij kijken naar elke afname van jullie fiets om jullie lichaam te ontlasten tijdens het fietsen.

Daarnaast plannen we geplande workshops en trainingen om jullie te voorzien van waardevolle tips om blessures te voorkomen, jullie prestaties te verbeteren en jullie fietspositie te optimaliseren. We willen jullie niet alleen helpen met het hier en nu, maar ook met het opbouwen van gezonde fietsgewoonten op de lange termijn.

We zijn ook enorm enthousiast over het delen van onze expertise met de fysiotherapeuten van Fysio Koninginneweg. Samen kunnen we onze kennis vergroten en innovatieve oplossingen vinden om jullie fietservaring nog beter te maken. We geloven dat door onze krachten te bundelen, we een verschil kunnen maken in de manier waarop jullie van het fietsen genieten.

We kijken er naar uit om jullie binnenkort te verwelkomen bij Bike Beasement By Bloemendal en jullie kennis te laten maken met deze geweldige samenwerking met Fysio Koninginneweg. Samen zorgen we ervoor dat jullie fietsplezier onbezorgd en comfortabel wordt, zodat jullie volop kunnen genieten van elke rit!

Met sportieve groeten,

Het team van Bike Beasement By Bloemendal

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!