10-Punten Bikefit bij Bike Basement voor Slechts €25!

Ontdek de perfecte fietsafstelling met onze eenmalige aanbieding bij Bike Basement. Nu bieden we onze professionele 10-Punten Bikefit aan voor slechts €25, een flinke besparing van de normale prijs van €49!

Hoe werkt het?

Persoonlijke Metingen: Wij meten tien essentiële punten van je lichaam om te beginnen.Vergelijken met Historische Data: Deze metingen worden vervolgens vergeleken met een rijke database van historische metingen van andere fietsers.Advies op Basis van Gemiddelden: Op basis van deze vergelijking bieden we een afstellingsadvies dat is geoptimaliseerd voor jouw unieke lichaamsbouw.


Waarom Deze Bikefit?

  • Data Afstelling: Profiteer van de uitgebreide kennis die is verzameld uit de ervaringen van vele fietsers.Persoonlijk en Nauwkeurig: Jouw bikefit is aangepast aan jouw specifieke maten, rekening houdend met wat over het algemeen het beste werkt voor jouw lichaamstype.Comfort en Efficiëntie: Verbeter je rijcomfort en pedaalefficiëntie aanzienlijk.Preventie van Blessures: Een goed afgestelde fiets helpt blessures te voorkomen en verhoogt het plezier van het fietsen.

Profiteer Nu van deze Aanbieding!

Mis deze kans niet om voor slechts €25 (normaal €49) een professionele bikefit te krijgen. Boek je afspraak vandaag nog bij Bike Basement en ervaar hoe een optimale fietsafstelling je rit kan bevorderen!

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!