Bikefitting

Kniepijn bij het fietsen: Voorkom en Verlicht

Kniepijn is een veelvoorkomend probleem voor fietsers, en het kan je plezier in het rijden behoorlijk bederven. Maar wist je dat veel knieblessures bij het fietsen kunnen worden voorkomen of verlicht door op je fietspositie en techniek te letten? In deze blog gaan we dieper in op de oorzaken van kniepijn bij het fietsen en delen we tips om dit ongemak te voorkomen of te verminderen.

Lees verder »
Mountainbike

Fietskeuze van mountainbikers

In de wereld van het mountainbiken, waar avonturiers zich uitdagen op ruige paden en steile hellingen, draait alles om de perfecte fietskeuze. Voor degenen die het beste van beide werelden willen – soepele ritten en verbeterde prestaties – bieden full suspension mountainbikes een intrigerende optie.

Lees verder »
Bike Basement | Racefiets | MTB | Gravelbike
Bikefitting

Traptechniek welke is de beste?

In de wereld van het fietsen bestaan er verschillende traptechnieken die fietsers hanteren. Deze technieken kunnen worden onderverdeeld in drie grote ’thema’s’, elk met zijn eigen individuele variaties. Het doel van dit bericht is om te onderzoeken of een van deze technieken een prestatievoordeel biedt voor de rijder. Laten we eerst de verschillende ‘stijlen’ in detail bespreken.

Lees verder »

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!