BIKE BASEMENT'S BLACK FRIDAY MEGA UITVERKOOP

Deze Black Friday brengt Bike Basement een spectaculaire reeks aanbiedingen voor fietsenthousiasten. Het is de perfecte kans om topklasse fietsuitrusting en -accessoires te scoren tegen ongekloofde prijzen.

Kom langs bij Bike Basement voor persoonlijk advies, productdemonstraties en een hands-on ervaring met onze producten. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Deze Black Friday aanbiedingen zijn slechts tijdelijk en gelden zolang de voorraad strekt. Kom snel naar Bike Basement en geef je fietservaring een upgrade met deze ongelooflijke deals!

Zolang de voorraad strekt

Haal het meeste uit je indoor training met de KICKR Climb, nu voor de helft van de prijs. Perfect voor het realistisch nabootsen van beklimmingen en afdalingen.

Upgrade jouw training met de geavanceerde Tacx Neo 2T Smart, nu beschikbaar voor een onweerstaanbare prijs van €950. Beleef een realistische trainingservaring met deze toptrainer.

Mis deze kans niet om de Tacx Flux S Smart te bemachtigen voor een fantastische prijs. Deze veelzijdige en betrouwbare trainer is nu beschikbaar voor slechts €599!

Upgrade jouw fietsavonturen met Garmin’s geavanceerde technologie. Profiteer van 35% korting op onze uitlopende Garmin-modellen.

Blijf gehydrateerd tijdens elke rit met CamelBak’s innovatieve hydratatieoplossingen, nu met 30% korting.

Ontdek het comfort en de superieure geluidskwaliteit van Shokz, nu met 35% korting.

Jouw veiligheid is van het grootste belang. Scoor nu onze premium fietshelmen met 35% korting.

Vernieuw je fietsgarderobe met onze stijlvolle en comfortabele sportkleding, nu voor de helft van de prijs.

Bekijk ook onze actie fietsen!

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!