Bikefitting Clinic

Maximaliseer Je Fietscomfort en -prestatie met Bikefitting Clinic

Vrijdagavond 1 December vanaf 18:30 uur

Bike Basement / Biketotaal Bloemendal Rijssen
(Banisweg 3)

Hallo Fietsfanaten!

Zin in een avond vol fietskennis en -plezier? Markeer dan vrijdag 1 december in je agenda, want vanaf 18:30 uur ben je van harte welkom bij onze Bike Basement bikefitting clinic.

Waarom Je Deze Avond Niet Mag Missen

Dit is jouw kans om dieper in te duiken in de wereld van bikefitting. Het maakt niet uit of je een beginner of een doorgewinterde fietser bent; er valt altijd iets nieuws te leren. Daarnaast biedt de avond een mooie gelegenheid om andere fietsliefhebbers te ontmoeten.

Wat We Voor Je in Petto Hebben

Deskundige Kennisdeling
De avond start met inzichtelijke uitleg over het belang van een perfect afgestelde fiets voor optimaal comfort en topprestaties.

Demonstratie met Onze Gespecialiseerde Apparatuur
Ervaar hoe wij met onze gespecialiseerde apparatuur jouw ideale fietsafstelling realiseren. Deze demonstratie laat zien hoe wij precisie en techniek combineren voor de perfecte fietsfit.

Vind Jouw Perfecte Fiets
We laten je zien hoe je met behulp van een Geometry Tool de ideale fiets kiest die past bij jouw lichaamsbouw en fietsstijl.

Jouw Ideale Verzet
Ontdek hoe je met een Gear-Calculator het beste verzet voor jouw rijstijl en routes bepaalt.

Persoonlijke Aandacht
Hoewel we in een groep zijn, zorgen we ervoor dat je individuele begeleiding en advies krijgt. Onze experts staan klaar om al jouw fietsvragen te beantwoorden.

 

 

Bikefitting clinic

Ontdek Mountainbiken

Nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!